Holland Safety Coating B.V.®

Een onderneming met de activiteiten industriële dienstverlening ter vergroting van zichtbaarheid, veiligheid en duurzaamheid en de vervaardiging van overige chemische producten.

Het verbeteren van (verkeers)veiligheid door toepassing van duurzame en energieneutrale producten is een kerntaak van HSC. Innovatie van product en applicatie op een maatschappelijk verantwoorde wijze, een continuproces binnen de onderneming. Producten en diensten worden geleverd aan gemeenten, provincies en bedrijven.

 

 

HSC GlowingLines®

Zelfoplichtende belijning voor zowel binnen als buiten toepassing wordt door HSC geleverd onder de naam HSC GlowingLines®, een registered trademark van HSC. Een vernieuwende markering voor wegen, paden, fiets- en parkeerstroken en terreinen en als veiligheidsmarkering voor bouw en industrie. De lichtgevende belijning wordt geleverd in de kleuren wit, geel, blauw, groen en rood en voorzien van antislip volgens de geldende normen.

De combinatie van HSC GlowingLines® met “dynamic lightning” waarbij de zelfoplichtende belijning wordt bijgeladen c.q. extra opgeladen door volledig autonoom werkende lichtmastpalen voorzien van uv-armaturen is revolutionair. Door de zonnepanelen in deze palen kan dit systeem volledig “off the grid”  werken. Voordelen zijn een nog betere zichtbaarheid van de belijning en een oplossing om de nachtelijke uren van de winterdag te overbruggen.

 

 

Joint venture

Holland Safety Coating B.V. deelt haar expertise met PLC® PhotoLuminescent Coating en HSC Safetycoatings®. PLC® PhotoLuminescent Coating levert een complete productlijn voor het aanbrengen van luminescerende markeringen op alle voorkomende ondergronden. HSC Safetycoatings® ontwikkeld en verbeterd nieuwe toepassingen op het gebied van veiligheid. HSC vervaardigt en levert chemische producten voor beide merken. Onder andere de luminescent coated glass beads Luminorpearls®, een registered trademark van HSC. De nieuwste innovatie van HSC zijn de HSC Nightviewbeads™, de nieuwste generatie luminescent glass waarbij het glas niet gecoat wordt maar volledig voorzien van de nieuwste generatie lichtgevende pigmenten. Deze zal de huidige Luminorpearls® in het assortiment van HSC vervangen en tevens toegepast worden in de nieuwste generatie lichtgevende wegbelijning. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan nieuwe innovaties op het gebied van roadmarking en safety applicaties. Let it glow!

 

Revolutionair

De ideeën, de concepten, de producten, de prijzen...
allen zijn even revolutionair te noemen.

 

Productdata HSC GlowingLines

Download hier>